• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Відбулася зустріч школярів з дільничним інспектором міліції

Відбулася зустріч школярів з дільничним інспектором міліції

2013-04-09

/Files/images/SAM_3296.JPG Утвердження в Україні громадянського суспільства й розбудова на основі Конституції суверенної і незалежної, демократичної, соціальної, правової держави потребують суттєвої зміни підходів до формування громадян України.

Необхідними ознаками громадянина нашої держави мають стати висока правова культура. Без належного рівня правових знань і навичок правомірної поведінки неможлива свідома участь особи в суспільному та державному житті.

Школа сьогодні відіграє важливу роль, допомагаючи молодим людям стати поінформованими, активними, самостійними і творчими особистостями, здатними адаптуватися до стрімких змін у світі.

Добре це розуміючи, педагогічний колектив Яблуневої ЗОШ І-ІІІ ступенів, здійснює право виховну роботу так, щоб не тільки дати дітям певну кількість знань, умінь, навичок, але й сформувати їх правову компетентність.

Щороку в школі традиційно проводяться тижні правових знань, конкурси малюнків «Мої права», бесіди, диспути, рольові ігри, інтелектуальні змагання правової тематики. 9 квітня 2013 року відбулася зустріч учнів школи з дільничним інспектором міліції Хлонем Владиславом Вікторовичем під час якої він провів профілактичну бесіду та дав кваліфіковані відповіді на запитання, які хвилюють школярів.

Заступник директора школи

з виховної роботи, вчитель правознавства

Яблуневої ЗОШ І-ІІІ ступенів Скорина Т.І.

Кiлькiсть переглядiв: 187

Коментарi